Festa Major 2019

Arriba Setembre i arriba la Festa Major. I nosaltres la comencem el dia 7 a la tarda, tot acompanyant les Autoritats a la Salve. I un cop finalitzada, baixem a la Plaça Major a on vam picar els següents balls: Xupina, Jueus i la Trumfa amb Marxa Llarga.

L’endemà, la Diada de la Mare de Déu  de la Serra, fem les tradicionals Matines tot picant pels carrers i places tot despertant els veïns per desitjar-los bona festa major. En el transcurs de les Matines fem parada , per agafar forces, a diferents cases d’exbastoners i autoritats a tots ells gràcies per la rebuda.

20190908_071411

Un cop acabada les Matines juntament amb les resta de Seguici i Autoritats anem al Santuari de la Serra, a la baixada arribem a la Plaça Major , moment àlgid per un bastoner, hi entrem amb una  Marxa Llarga. En el nostre torn comencem amb un nerviós i ràpid Perico que al acabar la Plaça, que és molt sabia, ovaciona a la Colla i aquest aplaudiments es repetiran al final de cada ball. A continuació, i efectuant els canvis entre bastoners piquem un bon Rossinyol i per finalitzar la nostra actuació acabem amb un Popurri amb Trumfa amb Marxa Llarga i Tomb a la Plaça que l’acabem al mig de la Plaça amb aplaudiments del públic i que diferents bastoners tornen aquests aplaudiments amb aplaudiments.

L’endemà dia 9 i amb el cel ennuvolat ens dirigim a Ofici Solemne a Santa Maria acompanyant Seguici i Autoritats. Al finalitzar l’Ofici tots plegats anem cap a la Plaça Major a on entrem fem una Marxa i uns Soldats al pas de les Autoritats. Comencem la nostra actuació en un Vila-salva, d’aquells que quan el veus t’emociones, continuem el nostre torn picant un brillant Pasqualé i finalitzem amb una Trumfa amb Marxa Llarga.

Per la tarda era el torn de la Colla Petita, i quina Colla Petita, i era el debut de dos bastoners el Biel Oller i Guillem Ollé amb una Plaça Major que presentava una gran afluència de gent.

20190909_180429

El nostre primer ball va ser un precís i solemne Hereu Riera que va arrencar un fort aplaudiment dels assistents i en la següent ronda vam fer una espectacular la Seca. Tot seguit juntament amb la resta de Seguici i Autoritats ens vam dirigir cap a Sant Francesc, mentre que ens hi dirigíem vam aprofitar per fer Marxes Llargues i un preciós Pagès.

En arribar  i veient la gran actuació que havien fet vam repetir-la, i tal com havia succeït a la Plaça en acabar cada ball el públic assistent va aplaudir a la Colla Petita per la seva gran actuació.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari