La primavera la sang altera

Aquests mesos de maig i juny han sigut força intens amb diverses actuacions:

12 de maig – Festa de la Primavera: La Colla Petita va actuar a la tradicional visita que fan els petites de l’Entitat a la Residència-Llar Conca de Barberà de Montblanc. Els més grans de la Vila estaven encantats!

17-18-19 de maig – Festes de Sant Maties: Com és tradicional, la Vila de Montblanc va celebrar la festa del copatró Sant Maties (escollit per vot de poble al segle XVIII) i el Seguici Popular hi va prendre part de ple. En el cas dels bastoners, vam participar a l’actuació després de la Salve Solemne de divendres i també en els balls a plaça de dissabte al migdia. L’endemà diumenge, tot i les nombroses baixes, la Colla Petita va fer una mini actuació a la Plaça de Sant Francesc ja que l’amenaça de pluja era latent.

19 de maig – Som terra de patrimoni: I parlant de pluja, com que l’any passat va ploure, els colomencs ens van tornar a convidar i així vam anar a la capital de la Baixa Segarra per participar en aquesta festa de la tradició agrícola del nostre país. Tot un plaer!

23 de juny – Corpus Christi: A poques hores de la revetlla de Sant Joan vam tenir la Processó del Corpus Christi amb la participació de l’Entitat al complert a la festa més important del folklore; des de l’Infant del banderí fins al Cap de Colla. En acabat, actuació a la Plaça juntament amb tot el Seguici Popular de Montblanc.

24 de juny – Festa de Sant Joan Baptista: Com és tradició, els exbastoners presents a la festa van picar el Ball de Sant Joan a l’esplanada de l’ermita de Sant Joan de la Muntanya.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari