resi2015

PRIMERA VERA

Com a cloenda de les Festes de Sant Maties 2015, vam fer una petita exhibició de balls a les portes de la Residència-Llar Conca de Barberà de Montblanc. Allà celebraven la Festa de Primavera i els Gegants, Nanos i Ball de bastons de Montblanc ens hi vam desplaçar per portar un miqueta de la Plaça Major als nostres avis.

Puntualment, tots els residents estaven col·locats a banda i banda de l’Avinguda de Manel Ribé per presenciar les actuacions. Van obrir foc els simpàtics Nanos de Montblanc a ritme de la Banda de Música Verge de la Serra. La fi de les actuacions les marcarien els Gegants, així que a nosaltres ens tocava l’actuació intermitja.

La Colla Petita vam entrar en formació de 16 i vam picar La Seca, Les Dones iEl Pagès, els tres balls primaris de tot bastoner montblanquí. Val a dir que els assajos dels bastoners petits han donat el seu fruit i avui dia podem veure una Colla Petita amb la coreografia i el ritme ben apresos! Realment ho fan molt bé!! Comentar que aquest dia quedarà marcat a l’Izan Santiago i al Ricard Franquès com la primera actuació amb faixa. Felicitats!

El fi de festa el va marcar una excel·lent Marxa Llarga en formació de 12 i, com no, un esplèndid pica-pica preparat per la direcció de la Residència. Moltes gràcies a tots!!

Podeu veure una mica d’actuació al nostre canal de youtube.

Deixa un comentari