fcb

MÉS QUE UNA COLLA

Per a molts bastoners petits, el dia 22 de febrer de 2015 el recordaran durant molt de temps com el dia en què vam anar al Camp Nou amb el Ball de bastons..

Minuts abans de l’hora acordada, el nostre Local d’Assaig ja estava ple de bastoners petits que frisaven per pujar a l’autobús i anar d’excursió. Era una sortida diferent. No ens vam posar la faixa ni les espardenyes, però era una dia especial: la Colla Petita viatjàvem fins a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona.

Tot just arribar, ens van rebre membres de la Penya Barcelonista de l’Eixample “Can Conesa” i ens vam oferir una bossa amb detalls relacionats amb el Barça. Moltes gràcies! A continuació, vam endinsar-nos en les entranyes del Camp Nou i vam visitar diverses instal·lacions, com el túnel de vestidors, el vestidor visitant de l’estadi o fins i tot vam poder saltar a la gespa del camp. Els nens estaven encantats amb la visita i no paraven de fer fotografies, això sí, amb els ulls ben oberts per no perdre’s ni un detall.

Al Museu del Barça les estrelles van ser les Champions League o les Pilotes d’Or de Leo Messi, però on van gaudir més els nens va ser amb l’espectacular pantalla de 50 m on passaven diversos gols històrics del club culer. Com cridaven els gols!

El viatge de tornada va ser molt divertit explicant les anècdotes, cantant càntics del Barça i revisant les fotografies fetes. I ja que el lema del Barça és “més que un club”, permeteu-nos dir que els petits bastoners són “més que una colla”!

Deixa un comentari