nadalll15

FI DEL 2015

El passat cap de setmana, els bastoners vam posar el punt i final a la 52a temporada de l’Entitat. Vam cloure l’any en dues cites bastoneres molt destacables:

La Colla Petita

Els més petits van fer l’últim assaig de l’any que els va deparar moltes sorpreses. Els caps de colla els van anunciar les novetats per al proper 2016 i, abans de desitjar-se tots plegats unes bones festes i una bona entrada d’any, es van repartir bosses de “xuxes” i un regal molt especial; un còmic sobre el ball de bastons amb dibuixos de la genial il·lustradora catalana Pilarín Bayés!

La Colla Gran

L’endemà dissabte 12, hi va haver el Sopar de Nadal de la Colla Gran. Bastoners i acompanyants vam gaudir d’una vetllada molt divertida, on no hi van faltar les bromes i rialles. Després de sopar, es va fer el regal del Bastoner Invisible i vam escollir també el “Premi Mussol”. Destacar també el reconeixement als tres millors bastoners del 2015: el Joan Pau Jàvega, el Joan Ollé i el número 1, l’Eduard Molné. La nit va acabar amb l’esperat Bingo Bastoner que clou aquest genial 2015.

Deixa un comentari