TROBADA INFANTIL A CAMBRILS

Coincidint amb la celebració de les Festes del Carme a la població marinera de Cambrils, la Colla Infantil del Ball de bastons de Montblanc va desplaçar-se cap a la costa per participar a la IV Trobada de bastoners infantils de Cambrils, amb la participació dels Bastoners Infantils de l’Associació Sal-i-Ou de Salou, el Cos de Bastoners Infantils de l’Esbart Dansaire de l’Orfeó Reusenc, la Colla infantil del Ball de bastons de Montblanc i la Colla Infantil del Ball de bastons de Cambrils.

L’expedició montblanquina, formada per 50 persones entre bastoners i acompanyants, va viure una tarda molt divertida. El punt de trobada va ser l’Ateneu Juvenil de Cambrils on les colles van anar escalfant motors. Als joves bastoners se’ls va poder veure amb moltes ganes de picar i, malgrat les vacances, la concentració en els balls va ser màxima. La cercavila va recórrer diversos carrers de la població cambrilenca mentre centenars d’encuriosits ‘guiris’ observaven aquells vailets i els balls que executaven. Els de Montblanc van sorprendre amb la Marxa Llarga, el Pagès i sobretot, amb el Ball dels Tres Tambors, que va ser el que van fer a l’actuació final al Parc dels Pescadors de Cambrils.

Un cop acabada l’actuació, tots junts van gaudir d’un excel·lent berenar per recuperar energies i retornar-se de la calor estiuenca que es va haver de suportar. Destacar també que el Ball de bastons de Montblanc va rebre una encoratjadora felicitació dels organitzadors, que van destacar “les ganes dels nens” i també que s’ha aconseguit “un grup infantil molt potent”.

Amb aquesta sortida s’inicien les vacances d’estiu i els assajos es reprendran el dia 5 de setembre, per preparar ja la Festa Major de Montblanc i la posterior celebració del 35è aniversari de la Colla Infantil del Ball de bastons de Montblanc.

Deixa un comentari