fotogrup

TROBADA DE PETITS BASTONERS

Res millor que començar la celebració del 35è aniversari de la Colla Petita del Ball de bastons de Montblanc amb la Trobada de colles infantils de ball de bastons del Camp de Tarragona, d’aquesta manera, vam compartir amb companys bastoners infantils la nostra celebració.

La festa donava el tret de sortida dissabte 20 de setembre a les 17:30h des de l’Ajuntament de Montblanc. A l’acte, hi van participar els nostres amics bastoners de Salou, Cambrils, l’Orfeó Reusenc i Valls. Des de la Vila Ducal, vam treure dues colles petites per primera vegada a la història: la Colla Petita del Ball de bastons de Montblanc i la Colla Petita de 1979 (que ara però, ja no són tan petits).

Les sis colles van fer una cercavila pel nucli antic de la Vila Ducal que va acabar a la Plaça Major amb els balls de lluïment de cadascun dels grups. A continuació es va fer entrega dels records de la diada i, després de canviar-se, es va repartir berenar per al centenar de nens que havien participat a la Trobada.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari