taverna14

TABERNA, QUANTA FUIT

El diumenge 4 de maig donàvem per concluïda la XXVII Setmana Medieval de Montblanc i amb ella l’enèssim èxit de la Taverna “Ball del Drac”, la dels bastoners. No sabem la gent que ha arribat a visitar-nos, la gentada que ha gaudit del Xurrasco dels Àngels i els altres menjars i beures de la taverna, ni la gent que ens ha vist picar en alguns de les moltes actuacions que hem fet aquest dies, però només podem dir que moltes gràcies a tots!

Durant dies hem tingut les portes obertes a tothom; vam obrir el dia 25 d’abril després d’uns dies maratonians de muntatge i posada a punt de tota la infraestructura. El primer cap de setmana (26 i 27 d’abril) vam lluitar com l’exbastoner Sant Jordi -Pau Esteve- contra els elements Pluja i Vent, però vam aconseguir tenir la taverna oberta per a tothom qui vulgués visitar-nos.

El segon cap de setmana ha sigut més dur. El dimecres 30 d’abril al vespre ja vam obrir i molts montblanquins no van faltar per degustar les nostres menges. L’endemà 1 de maig hi havia molta gent al poble i el divendres 2 de maig, vam dividir-nos per poder organitzar el Sopar Medieval a Sant Francesc i mantenir la taverna oberta (per cert, amb èxit d’afluència). La Setmana Medieval va finir amb els dies 3 i 4 de maig, on vam disfrutar de valent servint menjars i, sobretot, sobretot, divertint-nos. A més, també vam tenir la visita del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, que va tastar el nostre Xurrasco!

Visca Sant Jordi!

Deixa un comentari