supers

SUPERBASTONERS!

El diumenge 26 d’octubre la Colla Petita del Ball de bastons de Montblanc va cloure les actuacions d’aquesta històrica temporada en què celebrem els 35 anys dels més petits amb una de les sortides més esperades dels últims anys; actuació a la festa dels Club Super3! Corria el 2008 quan els infants montblanquins vam actuar per primera vegada a la Festa dels Súpers i han hagut de passar 6 anys per tornar a tenir l’ocasió de desplaçar-nos tota la colla. Ara, al 2014, vam participar de la 18a edició de la Festa dels Súpers, que tenia lloc a l’àrea de l’Anella Olímpica de la muntanya de Montjuïc, a Barcelona (Barcelonès).

La nit abans havíem canviat l’hora dels nostres despertadors però ben puntualment pujàvem a l’autocar que ens havia de dur fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Després de ‘patir’ el trànsit de l’àrea metropolitana, vam aconseguir arribar a la nostra destinació: la Festa dels Súpers!

Allà ens vam canviar de roba i vam fer una cercavila de prop de 45′ per la zona de l’Anella Olímpica. Els nens vam picar diversos balls (La Seca, Les Dones, El Pagès, Els Tres Tambors) i marxes entre la multitud de prop de 200.000 persones que omplia la zona amb les carpes del Barça, l’Info-K, el MIC, la Mà de Contes, els Mossos d’Esquadra, els Fish&Chips i moltes altres.

Després vam poder entrar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys per presenciar l’acte central del cap de setmana: la Gran Final Musical on els bastoners van poder gaudir de l’espectacle i les músiques del Club Super3. La resta del dia els bastoners i acompanyants van tenir temps lliure per gaudir de totes les atraccions, espectacles i animacions que hi havia al llarg dels 65.000 m2 que ocupava la Festa dels Súpers.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari