PETITS DE GUÀRDIA

Coincidint amb la Festa Major de la Guàrdia dels Prats, la Colla Petita del Ball de bastons de Montblanc ens  hi vam desplaçar el diumenge 24 per fer una actuació a la Plaça de l’Església en sortir d’Ofici. Després de la Missa i l’homenatge a la persona més gran del poble, tota la gent va sortir de l’església i va trobar-se a la plaça amb un grup de gralles local i els més petits dels nostres bastoners.

La Colla vam picar diversos balls, tots molt aplaudits pel nombrós públic que omplia la plaça. La Seca, El Pagès, Les Dones i Els Tres Tambors van ser els escollits i val a dir que, malgrat les llargues vacances estiuenques, els bastoners no van perdre el to ni les ganes en cap moment.

Després de l’actuació vam poder gaudir d’un vermout de festa major a la mateixa plaça i fins i tot, diversos bastoners van fer de jurat en el concurs de dibuixos infantils organitzat a la Guàrdia dels Prats. Va ser molt divertit veure tots els dibuixos dels nens del poble i val a dir que complicat haver-ne d’escollir el guanyador.

Visca la Guàrdia dels Prats!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari