IMG-20140726-WA0002

NULLES, UNA FESTA

El darrer cap de setmana de juliol va celebrar-se la Festa Major a la població de Nulles, a l’Alt Camp, i ens van convidar a participar-hi. Els bastoners -malgrat les vacances d’estiu- no vam voler faltar a la cita i amb puntualitat britànica vam deixar la Vila Ducal en direcció al Coll de Lilla i el Camp de Tarragona.

A mitja tarda vam arribar al conegut poble de Nulles, on més de 400 persones i la seva imponent cooperativa vinícola ens van donar la benvinguda, val a dir que amb més curiositat que coneixença sobre què féiem exactament els bastoners de Montblanc. Un cop formats, ens vam unir a la comitiva formada pels Gegants de Nulles i vam celebrar amb joia la festa gran de Nulles pels carrers major, sant isidre i altres.

L’actuació final va ser a la plaça i val a dir que vam ser molt aplaudits pels nullencs i nullenques congregats per veure una actuació diferent al seu poble; els bastoners de Montblanc. Val a dir que vam comptar amb la col·laboració del simpàtic Roger París, bastoner infantil de Montblanc i nullenc d’adopció que, al ser present a la festa, no va dubtar en posar-se la faixa i les espardenyes i picar un ball amb la Colla Gran del Ball de bastons de Montblanc, on d’aquí uns anys de ben segur en formarà part.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari