or

MEDALLA D’OR DE LA VILA

L’Ajuntament de Montblanc va concedir per unanimitat en un Ple extraordinari el dia 5 de setembre l’atorgament de la medalla d’or de la Vila al Ball de bastons de Montblanc.

Medalla d’Or per al Ball de Bastons de Montblanc

En motiu dels 50 anys ininterromputs assistint a totes les festes de la Vila Ducal, però sobretot, per la història, pel que representa a Montblanc el seu ball de bastons i pel nombre grandiós, immens, de bastoners de diverses generacions que hi han picat, l’Ajuntament de Montblanc va otorgar la medalla “Vila Ducal de Montblanc”, en categoria d’or, al Ball de bastons de Montblanc.

La concessió fou aprovada en el Ple extraordinari que tingué lloc el passat dia 5 de setembre a les 22h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montblanc. En el mateix acte, també es va distingir als Gegants de Montblanc en motiu del 150è aniversari, la U.E.Montblanc en motiu del centenari del primer partit de football a Montblanc i els Dimonis de Montblanc en el seu 30è aniversari.

Aquesta distinció arriba després d’una autèntica època daurada de l’Entitat i que serveix de colofó a una generació que ha deixat empremta amb els viatges a la Xina, Praga, Bòsnia i Portugal, l’organització de la XXXV Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya el 2010 i el complert any del cinquantenari amb el Crit de Germanor als bastoners, la Mostra Internacional de Ball de bastons i la Trobada de Colles Infantils de Ball de Bastons del Camp de Tarragona, que tindrem aquest setembre.

Els membres de Ball de bastons actual volen compartir i fer extensiu a tots els exbastoners montblanquins aquesta MEDALLA D’OR DE LA VILA DUCAL DE MONTBLANC.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari