1303-matines

MATINES D’HIVERN

El diumenge 16 de març, part de la Colla Gran vam fer una actuació ben diferent i que no havíem fet mai: unes matines al mes de març. A les 7:30h del matí, els veïns de la Plaça Major de Montblanc es despertaven sobresaltats. Ha arribat la Festa Major? El Ball de bastons fa matines? Quin dia és? Què està passant?

La resposta a tot plegat és molt senzilla. Sí, vam fer les Matines. El motiu és que estem preparant un DVD per commemorar els 50 anys ininterromputs de bastoners a Montblanc i volíem aprofitar l’ocasió per tenir unes imatges d’un dels actes més íntims del Ball de bastons de Montblanc.

Així que, dit i fet, la colla va anar de Matines en ple mes de març. Des de la Plaça Major (igual que al 8 de setembre), ens vam dirigir cap a Cal Ramon Torrat i cap a Cal Sr. Gomis, on ambdues cases fa 50 anys que els despertem cada Diada de la Mare de Déu de la Serra. A continuació, vam visitar Cal Pascualé, casa que també visitem cada 8 de setembre des de que el nostre company bastoner i amic Frederic ens va deixar en un accident el 1994.

Després d’una jornada matinal intensa i molt divertida, un gran esmorzar per recuperar forces no va faltar!!

Deixa un comentari