IMG-20140527-WA0001

INFANTILS EN MARXA

Aquest passat cap de setmana els bastoners infantils han sigut els autèntics protagonistes del Ball de bastons de Montblanc.

El divendres 23 la Colla Infantil va acompanyar la U.E.Montblanc a la Plaça dels Àngels per inaugurar una placa en motiu dels 100 anys de futbol a Montblanc. A continuació, vam anar fins a Sant Francesc on van actuar Gegants, Nanos i bastoners en la inauguració de l’exposició del futbol. Els bastoners vam executar la Seca i les Dones, i val a dir que va ser molt bonic veure mitja colla vestida de bastoners i mitja colla vestida amb el xandall del club de futbol montblanquí.

El diumenge hi havia la Festa de Primavera a la Residència-Llar Conca de Barberà. Com ve sent habitual en els últims anys, davant dels avis de la Vila Ducal vam actuar els Gegants, Nanos i la Colla Infantil del Ball de bastons de Montblanc. Vam obrir ‘avinguda’ amb el ball de la Seca, a continuació el Pagès i vam tancar l’actuació amb la dansa dels Tres Tambors. La jornada va acabar amb un excel·lent pica-pica que ens van preparar els de la Residència.

Deixa un comentari