click14

HOMENATGE DELS CLICKS

Aquests dies s’està celebrant a la nostra Vila Ducal la 7a edició del festival Clickània, que reuneix al voltant de l’antiga església de Sant Francesc una impressionant col·lecció de clicks de Playmobil, aquesta joguina que des de fa més de 40 anys ens alegra a tots quan som nens. De clicks n’hi ha milers i tots diferents; podem trobar el bomber, el doctor, el soldat, …, cases, tendes d’indis, …, vaixells moderns, galeres, barques, …, cotxes, tancs, carruatges de l’oest americà, motos, bicicletes, …, etc.

I en aquesta edició del Clickània, un dels diorames està dedicat a entitats montblanquines que celebren una efemèride especial aquest 2014. Així, podem trobar representacions dels Gegants i dels Dimonis de Montblanc, també de l’antic Club Futbol Montblanc i del Club Atlètic Montblanc i, com no podia ser d’altra manera, també tenim un diorama del Ball de bastons de Montblanc en motiu dels 50 anys ininterromputs d’actuacions a Montblanc:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari