dinar50

DINAR D’ANIVERSARI

Aprofitant aquest intens cap de setmana bastoner, el diumenge 21 de setembre la Colla Gran del Ball de bastons de Montblanc vam celebrar un dinar de germanor després de la multitud d’actes organitzats durant l’any del cinquantenari de la refundació de l’Entitat.

El dinar va tenir lloc al Casal d’Entitats “Les Monges Velles” i es va notar que la Colla Gran tenia motius per estar de festa: 50 anys ininterromputs que vam celebrar al juny amb tots els exbastoners, el Ball de l’Hereu Riera fet amb la Banda de Música Verge de la Serra al maig, la intensa Festa Major, la Mostra Internacional de Ball de Bastons, la Trobada de Colles Infantils de Ball de Bastons del Camp de Tarragona, la festa del 35è aniversari de la Colla Petita i el VI Tomb a la Muralla. Déu n’hi do!

A l’hora de les postres no hi va faltar el típic pastís d’aniversari amb el 50 en espelmes que tots els bastoners van bufar.

Des del Ball de bastons de Montblanc volem felicitar públicament a tots els membres de la Colla Petita de 1979 i a tots els bastoners que han picat en algun moment de la història.

Enhorabona! Per molts anys! Visca el Ball de bastons de Montblanc!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari