IMG-20141212-WA0000

DE ‘PICAR’ A ‘PICA-PICA’

El divendres 12 de desembre la Colla Petita vam celebrar la Festa de Fi de Temporada. Aquest 2014 hem celebrat el 35è aniversari de la Colla Petita i per això ha estat molt especial.

Pocs minuts després de les 8 del vespre, els bastoners més petits estaven tots al Local d’Assaig per gaudir d’una vetllada diferent. Tal com s’havia anunciat, canviàvem -per un dia- el ‘picar’ pel ‘pica-pica’. Abans però, breu repàs dels caps de colla de les sortides d’aquest 2014, on destaquen l’actuació a Cambrils, la festa del centenari del futbol a Montblanc i sobretot l’exhibició a la Festa dels Súpers el mes d’octubre passat.

Els infants van fer un magnífic berenar amb coca i xocolata, que va precedir l’entrega d’un regal de Nadal per a cada component. No hi va faltar tampoc una bosseta de ‘xuxes’. I aquesta és l’última imatge del 2014 de la Colla Petita:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari