CARNABY BASTONER

Dissabte 13 de setembre de 2014 els bastoners vam coorganitzar (amb l’ajuda del Restaurant-Bar Carnaby) una espectacular festa per, ja que celebrem 50 anys ininterromputs de fet bastoner a la Vila, repassar 50 anys de la millor música que ha sonat a les festes.

La Plaça de Catalunya va omplir-se de gom a gom per presenciar el repàs a 50 anys de música de la mà de discjòqueis bastoners. El plat fort de la nit era a primera hora i de seguida es va notar que seria un vetllada diferent a la resta de festes nocturnes de tota la Festa Major. Pels volts de les 23h, desenes de “joves del Carnaby” esperaven amb ànsia tornar a disfrutar de la música del Carnaby Club dels 70s de la mà dels discjòqueis d’aquella época; Francesc Olmos, Abelard Guasch i Josep Llort.

Imatges de la Festa Carnaby Club

Arribava l’hora i, després de 35 anys, els vinils del Carnaby Club tornaven a sonar i fer moure els malucs a centenars de persones. Els djs van enunciar al nombrós públic asssitent que havien pogut recuperar molts dels vinils originals i que, per tant, estaven a punt de presenciar “no una reproducció del Carnaby, sinó reviure l’ambient original” de la mítica discoteca del Joan Secall, Emilio Tomás i Francisco Torres. Mentre la pista de ball començava a remoure’s, a la barra les rialles i converses eren molt animades veient de nou a algun dels cambrers i propietaris de la discoteca d’aquella época.

A les 2h de la matinada, el primer trio de djs van acomiadar-se del públic i va entrar en escena l’exbastoner DJ Na2 per repassar la millor música rumbera i patxanguera d’aquests anys fins a passar-li el testimoni al també exbastoner DJ SamuSound i entrar de ple a la música dels anys 2000. El fi de festa vindria després de la mà de DJ Fabregat i la música més actual i novedosa del panorama festiu.

Imatges de la Festa Carnaby Club


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari