nadal13

SOPAR DE NADAL

Els bastoners montblanquins vam celebrar el divendres dia 20 el Sopar de Nadal que tancava aquesta 50a temporada del Ball de bastons de Montblanc. Gairebé tots els bastoners, més els tres caps de colla, l’excap de colla Josep Sanahuja “Zi” i tres acompanyants sumàvem un total de 40 persones que vam riure i gaudir d’una vetllada molt divertida.

Després del pà amb tomàquet i embotits, el Cap de Colla va dirigir-nos unos paraules i després vam passar a l’entrega del regal de l’Amic Invisible i l’elecció del Premi Mussol. Acte seguit, el Secretari va entregar un premi especial a l’Eduard Queraltó per la col·laboració anual amb la Colla Infantil i la Colla Gran, i acte seguit el Cap de Colla va donar els tres guardons especials als bastoners amb més assistència durant l’any; 3r-Eduard Queraltó, 2n-Albert Sanahuja i 1r-Javi Ardila).

El punt culminant de la nit va arribar amb el regal de Nadal de l’Entitat que aquest any va ser un polo vermell amb l’escut del Ball de bastons i l’anagrama de l’Ajuntament de Montblanc. I ens vam fer una foto!! PEr cert, vam acabar amb bingos -per variar- i la festa es va allargar fins a altes hores de la matinada.

Deixa un comentari