HABEAS CORPUS

Un any més, els bastoners hem participat en les festes del Corpus Christi de Montblanc, però aquest any ha estat una mica més especial que els altres ja que vam voler compartir una estona amb el Sr. Plebà en motiu dels 50 anys de la seva ordenació sacerdotal.

Efectivament, els bastoners vam tornar a la seu olímpica de les nostre Olimpíades Bastoneres; el Col·legi de la Mercè de Montblanc. En el recinte medieval on molts vam ser-hi alumnes, també Mn. Albert Palacín va ser-hi professor molts anys. Doncs en aquest indret tan significat i privilegiat va ser on vam gaudir d’una magnífica paella que ens va oferir el bastoner Armengol. Mmmmmm! Per llepar-se’n els dits! A més, a l’hora de les postres (gentilesa del bastoner pastisser-forner Oleguer del Forn de Pa Gmans. Palau) vam fer-li entrega d’una foto de record al Sr. Plebà Mn. Albert Palacín.

A continuació, tots els bastoners vam anar a posar-nos la faixa per anar cap a la Plaça Major. Vam acompanyar les Autoritats a l’església de Santa Maria on va començar la Missa Solemne de Corpus. Després vam participar a la Processó  que passa per alguns dels carrers més antics de la Vila Ducal. En acabar, la Colla Infantil va picar la Seca i el Pagès a la plaça, mentre que la Colla Gran va efectuar la Tral·lara, els Tres Tambors i la Trumfa amb Marxa Llarga i Tomb a la Plaça.

Una gran tarda bastonera!!

[En breu solucionarem els problemes tècnics que ens impedeixen penjar fotografies al web. Disculpeu les molèsties!] 

Deixa un comentari