AL LLUÇANÈS!

La Festa Major del món bastoner català va comptar -com no- amb la presència del Ball de Bastons de Montblanc. Els montblanquins vam arribar a la capital del Lluçanès  i ens vam dirigir a la zona esportiva de Prats de Lluçanès per canviar-nos amb les altres 52 colles presents a la XXXVIII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya.

Després de vestir-nos de bastoners, que és com ens trobem com peix a l’aigua, vam començar a conèixer la bona gent del Lluçanès i ens vam divertir molt. Amb molta puntualitat vam començar la nostra cercavila, teníem el número de colla 40, i estàvem entre els amics de Peramola i Santa Margarida i els Monjos, i Terrassa i Sabadell. Vam poder picar a cor que vols tot i l’accentuada calor del prepirineu català.

Per finalitzar la ruta, com sempre, ballada conjunta i després ens vam anar a canviar de roba altre cop i cap al sopar. Excel·lent organització i millor ambient en un sopar inoblidable on vam riure com els que més. Després dels parlaments i l’entrega del record, el grup “Tururut bondia” ens va fer passar una vetllada molt agradable. Cansat però contents, vam anar a buscar el bus de tornada a la capital de la Conca.

[Per problemes tècnics, no podem posar-vos les fotografies]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari