cadena

ACAMPADA ENCADENADA

Un any més, la Vila Ducal de Montblanc va omplir-se de joves per assistir al Festival Acampada Jove i un any més, el Ball de bastons de Montblanc no vam voler perdre’ns la cita. Dijous a la tarda, tot just quan les primeres tendes començaven a plantar-se, els bastoners (d’estiu) vam fer uns quants balls a l’entrada del recinte i també a la zona de concerts i de tendes.

L’endemà, al punt de les 17h, vam actuar de nou, aquest cop al centre neuràlgic de la població: la plaça Major de Montblanc. Tot i la intensa calor que feia, eren centenars els joves que assistien a un dels concerts que es feien i, per tant, el públic que ens va veure picar va ser molt nombrós. No cal dir que a les nits, es van poder veure molts bastoners als concerts i fins i tot, en un dels muntatges que es van passar a la immensa pantalla gegant de l’escenari, s’hi va poder veure projectat alguns instants protagonitzats pels bastoners. Un plaer!

El dissabte 20, a les 19h es va muntar una impressionant cadena humana que va envoltar (sobradament) el recinte emmurallat de Montblanc. Els bastoners tampoc hi vam faltar i vam obrir les portes del nostre Local d’assaig a tothom. A l’hora convinguda, vam donar-nos tots les mans per plasmar un impressionant muntatge.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari