acampadajove12

JOVE D’ACAMPADA

El cap de setmana del 13, 14 i 15 de juliol va ser molt intensa per als bastoners montblanquins, doncs vam tenir l’oportunitat de participar al festival Acampada Jove 2012 que se celebra per 5a vegada a la Vila Ducal de Montblanc.

El divendres 13 vam fer una petita cercavila juntament amb els Gegants i els Nanos de Montblanc des de Sant Francesc i acabant a la plaça Major, que presentava una magnífica imatge per gaudir del concert del genial Miquel del Roig. En acabar la música d’aquest ebrenc, vam tenir l’ocasió de picar davant d’una multitud expectant i que no sabia ben bé què presenciaria. Així que la gent va aplaudir i molt les evolucions bastoneres i dels Gegants i Nanos. Realment hi havia ambient de Festa Major. L’endemà dissabte, la cercavila va anar des del recinte de l’Acampada Jove fins a la Plaça Major on feien els parlaments i l’acte polític central. En aquesta ocasió, els bastoners vam picar el tradicional “Ball de Sant Joan” i després el “Pasqualé”.

Ens ho vam passar molt bé durant el dia però les nits van ser exageradament divertides als concerts de l’Acampada Jove. Volíem posar algunes imatges de les nits, però hem preferit posar una miatge més ‘institucional’. A veure si sou capaços de trobar alguns bastoners?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari