xina.na

EN RECORD DE LA XINA

El passat diumenge 30 de setembre, bastoners, acompanyants i amics vam inaugurar una placa penjada a la monumental Muralla de Montblanc, just a l’indret on hi ha el monument a la XXXV Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, que resava:

 “L’octubre de 2011 el Ball de Bastons de Montblanc actuà a la World Leisure Expo 2011 de Hangzhou, capital de la província de Zhejiang, República Popular de la Xina. Montblanc, 30 de setembre de 2012″

Aquell emocionant viatge ens va convertir en la primera colla bastonera de la història -i tot just la segona colla folklòrica catalana- en actuar a la Xina. Però més enllà del fet més o menys històric i sense precedents en el món bastoner, el fet és que ens va deixar a tots els bastoners montblanquins un record imborrable d’aquelles jornades a l’Extrem Orient.

Després de la descoberta de la placa per part de l’Alcalde de Montblanc, vam anar tots cap al Teatre de l’Acció Catòlica per visionar la pel·lícula del viatge del Ball de Bastons de Montblanc a Bòsnia i Hercegovina aquest passat mes de juliol. En sortir, vam disfrutar d’un agradable dinar de germanor al Local d’Assaig del Ball de Bastons de Montblanc.

Deixa un comentari