xina.na

DE PEL·LÍCULA

El dia 27 de gener de 2012 vam estirar la catifa vermella per l’estrena de la pel·lícula protagonitzada pel Ball de Bastons de Montblanc sobre el nostre viatge a la Xina. Talment com si fóssim al Teatre Kodak de Los Àngeles, a partir de les 20:30h del vespre al Centre Parroquial d’“Acció Catòlica” vam poder visualitzar, en pantalla macrogegant, un recull de totes les imatges que han aparegut a la televisió i altre mitjans de comunicació del país i de l’Estat així com un resum de fotografies i vídeos sobre totes les aventures que vam passar a Hangzhou, la ciutat que Marco Polo, ja al segle XII, va definir com “la ciutat més sumptuosa i elegant del món”.

El Ball de Bastons de Montblanc volem agrair a totes les persones que han fet possible el viatge mencionat, especialment a l’Ajuntament de Montblanc i al Restaurant El Cortijo. També, agrair les col·laboracions de l’Associació Juvenil Barjaula i el Restaurant Cal Jordi per poder tirar endavant l’acte tan emotiu.

 

FITXA TÈCNICA

Direcció: Ball de Bastons de Montblanc

Actors: Bastoners, Chase Fong, ZescProducció: Cap de CollaGuió: EspontaniMúsica: Flautista, saxofonista de HangzhouFotografia: Com surtiGènere: Comèdia i aventures (i drama en alguns moments)Durada: 16 min / 169 min / 1.157 min (segons versió)País: CatalunyaIdioma: Català, xinèsData: 30 setembre – 8 octubre 2011

 

SINOPSI

 

El Ball de Bastons de Montblanc va rebre la invitació a participar en la World Leisure Expo 2011 que se celebra a la ciutat de Hangzhou (a 180 km de Xangai), província de Zhejiang, a la República Popular de la Xina del dia 1 al 8 d’octubre de 2011. Per primera vegada a la història, un grup de bastoners es desplaça fins a l’Extrem Orient on viuran una sèrie d’aventures que els duran a experimentar les situacions extremes d’un país de dues cares, això sí, tot menjant fideus, arròs i visitant temples budistes al crit de “Al batallón!”

Deixa un comentari