venezia2

A VELIKA KLADUSA (Part I: VENÈCIA)

Aquest passat dilluns 16 de juliol, a les 3:30h de la matinada s’iniciava un nou capítol internacional per al Ball de Bastons de Montblanc amb el viatge al Festival Folklòric Internacional “Biser 2012” de Velika Kladusa (Bòsnia i Hercegovina). Una trentena de montblanquins embarcàvem dilluns al matí a l’Aeroport de Barcelona – El Prat amb destinació Venècia. Per davant, ens esperaven tres dies intensos a la capital dels canals, la ciutat de Marco Polo, del Gran Canal, del Pont dels Sospirs, de la Basílica de Sant Marc. Sens dubte, una de les ciutats més conegudes del planeta.

 

El dimecres 18 al migdia, els bastoners i acompanyants vam iniciar el viatge des de la capital del Vèneto amb destinació a Bòsnia i Hercegovina, havent de creuar els estats d’Eslovènia i Croàcia. El paisatge dels Balcans és una barreja d’història i natura; diversos monuments (castells, ponts, aqüeductes) queden gravats en un mar de turons verds i prats immensos. Des de dimecres i fins dilluns 23 de juliol, el Ball de Bastons de Montblanc estarem participant en el Festival Internacional Folklòric “Biser 2012” a la ciutat de Velika Kladusa.

Arribarem el proper dimarts 24 de juliol, quan els bastoners farem una visita a Zagreb, la capital croata, i on agafarem l’avió que ens tornarà de nou a terres catalanes. L’arribada a Montblanc es preveu per al dimarts a les 19:30h al Local d’Assaig del Ball de Bastons de Montblanc.

Per cert, hi ha coses que no canvien…

Hi ha coses que no canvien....

Deixa un comentari