VIATGE SURREALISTA

Com ja acostuma a ser tradicional, el cap de setmana després de la Festa Major de Montblanc ens n’anem de viatge juntament amb els membres de la taverna “Ball del Drac” i acompanyants. Aquest any tocava el torn a Figueres (Alt Empordà).

A quarts de set del matí marxàvem de la Vila Ducal una quarantena de persones que, després d’un magnífic esmorzar, vam visitar el Museu del Joguet de Figueres per anar després al museu més surrealista del món, el Teatre-Museu Dalí. La jornada va continuar amb una visita al Castell de Sant Ferran i la seva “Catedral de l’Aigua”, uns dipòsits que podien contenir 40 milions de litres d’aigua. A més, després vam cavalcar en uns jeeps que es van portar a donar un tomb pel fossar de l’impressionant fortalesa del segle XVIII.

El diumenge vam visitar el centre històric de Girona i vam assaborir un magnífic dinar al Museu del Vi, també a la capital gironina. (Totes les fotos, com sempre, a l’apartat MULTIMÈDIA)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari