CIMG9112

TOMBA I GIRA

El passat dia 3 de setembre, acompanyat dels amics bastoners de l’Aleixar, el Raval i Gràcia, vam efectuar el 5è Tomb a la Muralla tot picant la “Marxa Llarga” i sense parar. A les 7 de la tarda ja estava tothom a punt per començar davant del monument a la XXXV Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya.

En primera posició hi anaven els Bastoners de Gràcia (amb molt de ritme) i a continuació els Bastoners de l’Aleixar i els Bastoners del Raval (que anaven a l’uníson i compartint gralles). Tancava la corrua bastonera l’equip local, el Ball de Bastons de Montblanc. Els foranis ens van dir que els havia agradat molt passar per davant el Foradot, la Torre dels Cinc Cantons, la Cooperativa Vinícola, la Torre-Portal de Bové, l’antic Convent de Sant Francesc i la Torre-Portal de Sant Jordi. Així, una hora després d’haver començat, les colles acabaven el recorregut just al punt inicial i després d’haver envoltat els 1.500m de la muralla montblanquina.

Acte seguit, els quatre grups bastoners van desplaçar-se cap a la plaça Major de Montblanc on van realitzar una breu exhibició bastonera que va plair a grans i petits.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari