PEL CATALÀ

El passat diumenge 9 d’octubre, coincidint amb la Diada del País Valencià que commemora l’entrada ala ciutat de València del rei Jaume el Conqueridor el 1238, a Montblanc vam celebrar una nova edició del Correllengua, la campanya de sensibilització a favor de la llengua catalana.

Al punt de les 12 del migdia, tots els elements del Seguici Popular montblanquí van irrompre a la plaça Major per donar compte del recolzament del teixit associatiu de la Vila Ducal a la nostra llengua. En el cas del Ball de Bastons, la Colla Gran havia acabat d’arribar de Hangzhou així que només van poder-hi participar els bastoners de la Colla Infantil del Ball de Bastons de Montblanc. Els menuts van picar el Sant Joan i el Pagès. La sortida de la plaça va fer-se amb una Marxa Llarga, prèvia al pica-pica que tots vam poder gaudir.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari