GRÀCIES, GRÀCIA!

Un any més, i ja en van quatre, el Ball de Bastons de Montblanc  va participar aquest passat 15 d’agost a les festes del barri de Gràcia de Barcelona. Ja és una tradició a la colla participar en aquesta cercavila de les festes de Gràcies, gràcies a la bona sintonia que hi ha amb la colla d’aquest barri barceloní.  Com cada any, la cercavila va començar a les sis de la tarda, i hi van participar una quarantena de grups folklòrics i de balls populars. No hi van faltar els trabucaries, els bastoners i els gegants de Gràcies, els castellers, els diables i altres mostres de cultura popular.

Amb els carrers plens de gom a gom, el Ball de Bastons va lluir de valent, picant alguns dels balls més vistosos i espectaculars de la colla, arrencant els aplaudiments dels assistents. Després de dos anys darrere els trabucaires (una posició molt sorollosa), enguany el Ball de Bastons es va situar gairebé al capdavant de la cercavila, darrers dels gegants de Gràcia.

Durant més d’una hora, van fer sonar els bastons pels carrers de Gràcia, fins arribar a la plaça de la Vila, on van fer l’actuació final amb els balls del Vilasalva, la Tral·lara i la Trumfa amb Marxa. Una actuació que va arrencar els aplaudiments de les persones que omplien la principal plaça del barri. És, sens dubte, una de les sortides de l’any on més es llueix la colla, per la gran quantitat de persones que hi participen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari