gava

GAS A GAVÀ

Marxàvem de Montblanc plovent però vam arribar a Gavà (Baix Llobregat) amb sol. Era dissabte 4 de juny a la tarda i estàvem convidats a la celebració del 2n aniversari de la colla bastonera de Gavà.

Juntament amb les colles de Vilafranca del Penedès, Cervelló, el Raval de Barcelona, L’Arboç i els amfitrions gavanencs, vam realitzar una magnífica cercavila pels carrers més transitats, bonics i dinàmics de la ciutat. Menció especial per a les breus actuacions davant del monument de l’11 de setembre i a la Rambla. Per finalitzar el recorregut, va haver-hi una presentació de cada colla al Parc de la Torre Lluch. El Ball de Bastons de Montblanc anàvem en darrera posició i vam fer una actuació esplèndida amb un treballat “Popurri amb Trumfa amb Marxa Llarga” que va causar admiració, doncs no se sentia ni una ànima durant el ball que, un cop més, va demostrar la gran diferència de ritme i dansa del nostre ball de bastons amb la resta de bastoners de Catalunya.

Poc després, ens esperava un magnífic sopar i ambientació al Col·legi Jacme March, on vam gaudir d’una vetllada molt divertida i entretinguda. Des de Montblanc, volem donar les gràcies públicament als amics de Gavà per la seva genial organització i especialment al Joan, el nostre guia pels carrers de la ciutat llobregatenca. Gas!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari