foto_grup

DE GUIRIS BASTONERS

El dissabte 16 de juliol va ser un dia intens per al Ball de Bastons de Montblanc, doncs la Colla Infantil va participar a la Trobada de Colles Infantils de Cambrils pel matí i la Colla Gran va fer una breu actuació a la plaça Major de Montblanc en motiu de l’Acampada Jove 2011 per la tarda.

Tot just arribar a Cambrils, als bastoners més petits els esperava un magnífic esmorzar amb les coques típiques de la població costera. A continuació, i sota un sol de justícia, la Colla Infantil es va desplaça fins a la plaça del Pòsit per començar una cercavila que va dur-los pels carrers més cèntrics de la població. Els montblanquins obrien la desfilada bastonera, seguits dels Bastoners de l’Esbart Dansaire de l’Orfeó Reusenc, dels Bastonets de Torredembarra i de la colla amfitriona, el Ball de Bastons de Cambrils. Durant el trajecte es van poder veure algunes imatges de contrastos, com actuacions bastoneres a tocar de la mar o rodejats de turistes encuriosits –molt sovint en banyador– que s’encaminaven a la platja. L’acte final es va celebrar al Parc de la Riera d’Alforja de Cambrils amb les actuacions de cada colla i els parlaments protocol·laris i l’entrega de records.

A continuació, al Local Social del Ball de Bastons de Cambrils, hi va haver un excel·lent aperitiu que va fer les delícies de petits i grans. D’aquesta manera, els bastoners petits s’acomiaden fins al setembre, quan es començarà a preparar la Festa Major de Montblanc. Moltes gràcies als amics de Cambrils!!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari