fires1

CORPUS 2011

Diumenge 26 de juny a la tarda, sota la intensa calor que presidia la Vila Ducal, el Ball de Bastons de Montblanc vam participar de la Processó del Corpus Christi i la posterior exhibició folklòrica a la plaça Major de Montblanc.

Després de dos anys, la Colla Infantil tornava a picar per la festa de Corpus i participava activament a la Processó. Al seu torn, la Colla Gran va mostrar el seu repertori de “marxes” amb algun ball picat a les diverses places per on passava la solemne comitiva. Després dels actes litúrgics, arribava l’acte de lluïment del folklore a la plaça Major.Com marca la tradició, just a continuació del Bestiari arribava el moment dels bastoners. La Colla Infantil va efectuar La Seca i El Pagès per abandonar la plaça amb una treballada “Marxa Llarga” de 16. A continuació, i en formació de colla de 20, els més grans de l’entitat van picar “Els Tres Tambors” i “Els Jueus”. L’exhibició bastonera va cloure amb una “Trumfa amb Marxa Llarga” molt aplaudida.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari