COLOR BLAU A LES OLIMPÍADES

El 13 de març, vam iniciar oficialment la XLVIII temporada amb la disputa de les IV Olimpíades Bastoneres, la competició que enfronta esportivament als dreters i als esquerrers de la Colla Gran. Aquest any, les proves van ser: bàsquet, futbol 7 i estirar la corda.

CERIMÒNIA INAUGURAL: La jornada va començar amb un passadís d’honor que van rebre els dreters com a guanyadors de les tres edicions anteriors.

BÀSQUET: La primera part del partit de bàsquet va ser molt igualada (8-6) i, a diferència de l’any anterior, als blaus no van poder escapar-se en el marcador fins ja ben entrada la segona meitat del joc quan van arrencar un 12-2 de parcial que deixava el marcador en un contundent 24-8 final.

FUTBOL 7: El camp de joc no estava en perfectes condicions per les pluges del dia anterior però el partit va resultar molt vistós. El guió del partit va resultar idèntic que l’enfrontament de bàsquet. El marcador al descans reflectia perfectament com havia anat el partit: empat 1-1. Quan tot feia presagiar unes taules a l’electrònic, la defensa esquerrera va fallar en dues ocasions que els dreters van aprofitar per avançar-se en el marcador. Ja als últims minuts, i amb els esquerrers jugant a la desesperada, els dreters aconseguien dos gols en contraatac que posaven el definitiu 5-1 final.

ESTIRAR LA CORDA: Cinc dreters i cinc esquerrers a cada banda de la corda. La mànega inicial fou vençuda clarament pels dreters. La segona tirada va ser més igualada però finalment els dreters aconseguien imposar-se. La darrera mànega va fer-se en equips de deu jugadors i novament els dreters vam guanyar la proba.

CERIMÒNIA DE CLAUSURA: Tots els atletes i acompanyants vam gaudir amb un un excel·lent dinar de germanor dels dos equips al claustre de l’antic Convent de la Mercè de Montblanc amb el “Xurrasco” de la taverna medieval.

Palmarès:

I Olimpíades (02/3/2008) – Campions: DRETERS

II Olimpíades (01/3/2009) – Campions: DRETERS

III Olimpíades (07/3/2010) – Campions: DRETERS

IV Olimpíades (13/3/2011) – Campions: DRETERS

Deixa un comentari