ANY 1 D.T.N.B.C.M.

El passat cap de setmana va commemorar-se el primer aniversari de la 35a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya i el Ball de Bastons de Montblanc vam desplaçar-se fins a Llorenç del Penedès per participar en la 36a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya.

Amb la tranquil·litat de saber-se participants -i no pas organitzadors- de la festa i amb l’orgull de l’excel·lent Trobada Nacional del 2010 a Montblanc, vam arribar a Llorenç. El recorregut  ens va permetre picar tant com volguessin, i a més, anàvem acompanyats pels ‘cosins’ de Cambrils i pels Bastoners d’Igualada, amb qui hi va haver moments d’animació, companyonia i conversa. La Ballada Final va fer-se a la Rambla de Llorenç on les 62 colles d’arreu de Catalunya vam picar totes alhora.

A continuació, els parlaments protocol·laris i una inesperada actuació dels Skatacrak, grallers convidats durant la Setmana Medieval a Montblanc i que van actuar a la Taverna “Ball del Drac” del Ball de Bastons de Montblanc a l’abril. Acte seguit, va oferir-se un sopar popular, en el nostre cas, una mica aigualit i vam tornar cap a Montblanc.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari