CIMG3034

‘TRIPITIM’ A GRÀCIA

Per tercera vegada consecutiva, els montblanquins hem participat a aquest acte, enguany la dotzena edició, d’una de les festes més massives de la capital catalana. Centenars de persones es van aplegar als carrers de Gràcia per veure passar la cercavila. Compta amb la participació de més de quaranta colles de cultura popular d’arreu de Catalunya. Des de geganters i trabucaires, fins a colles de diables i bastoners de diversos indrets. Després de dos anys darrere els trabucaires (una posició molt sorollosa), enguany al Ball de Bastons ens van situar gairabé al capdavant de la cercavila, darrere del ball de Turcs i Cavallets de Tarragona, i davant dels Geganters del barri de Gràcia.

Durant més d’una hora, vam fer sonar els bastons pels carrers de Gràcia, fins arribar a la plaça de la Vila, on vam fer l’actuació final amb els balls del Vilasalva, la Tral·lara i la Trumfa amb Marxa. Una actuació que va arrencar els aplaudiments de les persones que omplien la principal plaça del barri. És, sens dubte, una de les sortides de l’any on més es llueix la colla, per la gran quantitat de persones que hi participen.

Després de la cercavila, el Ball de Bastons i tots els acompanyants vam sopar al pati del col·legi públic Josep Maria Jujol del barri de Gràcia, un sopar gentilesa dels bastoners d’aquest barri, que per tercer any han confiat ens els montblanquins i, per això, el Ball de Bastons de Montblanc vol agrair públicament la invitació rebuda als Bastoners de Gràcia.

Deixa un comentari