SOPAR DE NADAL

El passat divendres dia 10 de desembre la Colla Gran del Ball de Bastons de Montblanc vam celebrar el Sopar de Nadal, que donava el tret de sortida a les festes de final de temporada per als bastoners montblanquins.

A les 22h va començar el sopar que va reunir una quarantena de persones al Local d’Assaig del Ball de Bastons de Montblanc amb pa, coques i embotits. Durant l’àpat es va repassar l’estat de comptes i la situació general actual de l’entitat, considerada molt positiva per tots els presents, doncs aquest 2010 no l’oblidarem fàcilment ja que vam organitzar la XXXV Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, que es va celebrar el 3 de juliol a Montblanc, també perquè durant la passada Festa Major l’Ajuntament de Montblanc va concedir la Medalla d’Argent de la Vila al Ball de Bastons de Montblanc i també, a títol pòstum, al nostre Mestre Bastoner Ramon Sanahuja ‘Torrat’.

Després de sopar va ser el torn de l’”Amic Bastoner Invisible” que va deixar algunes de les perles de la vetllada, en que no hi van faltar els càntics irònics i les al·lusions humorístiques als bastoners presents. Acte seguit, es va fer l’entrega dels lots nadalencs que aquest any tenien com a plat fort una cartera amb motius bastoners entregada a cadascun dels membres de la Colla Gran del Ball de Bastons de Montblanc. Per acabar la nit, i com no podia ser d’altra manera, es va celebrar el ja tradicional “Bingo Bastoner” que va mantenir el bon ambient i l’emoció fins a altes hores de la matinada.

Deixa un comentari