triangular

FI DE TEMPORADA

El dissabte dia 18 de desembre, a les 11h a la pista del Col·legi “Les Muralles” de Montblanc, la Colla Gran disputava el II Triangular Bastoner de Nadal que enfrontava els equips –formats íntegrament per bastoners– dels Veteranus (els més grans i forçuts), els Iogurins (els més joves i valents) i els Vanderfarts (els més tips i nawels).

Per les importants baixes de l’equip més jove, es va disputar un únic partit de futbol sala a 3 parts entre una selecció Veteranus + Iogurins contra els Vanderfarts, amb una igualtat total durant les dues primeres parts. A la tercera part, la superioritat física dels Vanderfarts va ser determinant i el marcador va acabar amb un contundent 9 -2.

 

Així doncs, la classificació fou:

CAMPIÓ:      Vanderfarts

2n classificat:      Veteranus

2’5è classificat:      Iogurins

Després de l’esforç, tots els jugadors vam gaudir d’un excel·lent dinar al Local d’Assaig on, degut a l’esforç fet durant tot el matí, gairebé no va sobrar ni una engruna de menjar! Farts! A les postres vam assaborir un excel·lent pastís de Fi de Temporada i durant la sobretaula vam comentar l’actualitat de l’entitat i vam recordar també els millors moments de l’any 2010.

D’aquesta manera tanquem la històrica 47a temporada del Ball de Bastons de Montblanc, on hem organitzat la XXXV Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya el passat mes de juliol i, durant la Festa Major de setembre, l’Ajuntament de Montblanc ens va fer un reconeixement distingint-nos amb la Medalla d’Argent de la Vila Ducal de Montblanc.

Bon Nadal!

Deixa un comentari