ENTRE ACAMPADES I NOCES …

El cap de setmana del 17 i 18 de juliol de 2010 va ser d’una intensa calor a Montblanc, però malgrat les altes temperatures els bastoners montblanquins no van parar en tot el cap de setmana.

Dissabte, just després de dinar, el Ball de Bastons de Montblanc va desplaçar-se fins al festival Acampada Jove on va començar una cercavila que ens va dur fins a la plaça Major, on van picar un lluït “Pasqualé” en un lloc no massa habitual; al centre mateix de la plaça. Ja al vespre els integrants de l’expedició bastonera van poder gaudir de les actuacions a dins el recinte del festival.

Diumenge al matí, la Colla Gran del Ball de Bastons de Montblanc va carregar-se de paciència i, gairebé d’incògnit, els bastoners van arremolinar-se darrera l’església de Santa Maria de Montblanc. El motiu s’ho valia doncs la intenció era de donar una sorpresa a l’exbastoner Josep Mª Esteve i a la seva esposa, que sortien de l’ofici de les seves Noces d’Or. Els nuvis van quedar gratament sorpresos i el Ball de Bastons de Montblanc va picar diversos balls en honor seu. L’exhibició va finalitzar amb un passadís bastoner d’honor. Moltes felicitats!

Deixa un comentari