veteranus

TRIANGULAR BASTONER

El dissabte dia 19 de desembre el Ball de Bastons de Montblanc va acomiadar el 2009 amb una jornada complerta: la disputa del Triangular Bastoner de futbol sala pel matí i un magnífic dinar de germanor al migdia que va allargar-se per poder gaudir amb la final jugada pel Barça.

La pista del col·legi “Les Muralles” de Montblanc va animar-se de seguida amb el bon ambient entre els equips de futbol formats íntegrament per bastoners; els ‘Veteranus’, els ‘Vanderfarts’ i els ‘Yogurins’, tots uniformats amb les samarretes especials confeccionades per a l’ocasió (negres, carabasses i verdes, respectivament).

1r partit: YOGURINS – 2     vs     VETERANUS – 1

2n partit: VANDERFARTS – 4     vs     YOGURINS – 2

3r partit: VETERANUS – 4     vs     VANDERFARTS – 9

La classificació final fou:

  1. VANDERFARTS = 6 punts (+ 7 gols)
  2. YOGURINS = 3 punts (- 1 gol)
  3. VETERANUS = 0 punts (- 6 gols)

 

Després de la corresponent entrega de la Copa de Campions i la volta d’honor, els futbolistes-bastoners van reunir-se al Local d’Assaig del Ball de Bastons per gaudir d’un excel·lent dinar de germanor que, després de l’esforç realitzat, va resultar d’allò més apetitiu per a tothom. A l’hora dels cafès, es va passar el vídeo gravat durant les II Olimpíades Bastoneres que tingueren lloc al Col·legi de La Mercè de Montblanc el dia 1 de març i que enfrontaren a dreters contra esquerrers en les proves de bàsquet, futbol i estirar la corda, i que acabaren amb la victòria de l’equip format pels dreters de la colla (Més info i imatges a http://www.bastoners.info/post/29/217).

Després de les rialles i el bon humor durant la sessió del vídeo, ja prop de les 17h, els bastoners s’arremolinaren al davant de la televisió –instal·lada al Local per a l’ocasió– per veure la final del Mundial de Clubs que disputava el Barça contra els argentins de l’Estudiantes de La Plata. La jornada acabà amb els bastoners desitjant-se unes molt bones festes de Nadal i emplaçant-se per al principi de la temporada bastonera de l’any que ve, que es preveu molt emocionant amb la celebració de la XXXV Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya a la Vila Ducal de Montblanc, el 3 de juliol de 2010.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari