CIMG2932_2

MACROTÈCNIA: LA FESTA DANCE BASTONERA

El passat dissabte dia 20 de juny, el Ball de Bastons de Montblanc i el programa de ràdio Planet Dance van organitzar una discoteca a l’aire lliure, amb la màgia dels discjòqueis DJ Na2 i Jimmy 3.2 v.o.s., per celebrar el programa número 300 de l’espai radiofònic Planet Dance i el 275è aniversari de la primera referència escrita sobre el Ball de Bastons de Montblanc.

 

A les 0h, a la plaça de Sant Miquel de Montblanc, començava l’espectacle quan Jimmy 3.2 va agafar els comandaments de la cabina. Pocs instants després, la gent començava a moure’s, senyal que la sessió de Jimmy 3.2 començava a prendre forma. La plaça ja era un bullici quan DJ Na2 va aparèixer en escena i va fer les delícies de la nit mesclant la millor música house i dance del moment amb els grans “remembers” de la dècada dels 90, tot plegat va fer que la gent no parés de ballar i passar-s’ho d’allò més bé.

 

 

L’acte final de la festa va comptar de nou amb Jimmy 3.2 a l’escenari, que va deixar tota la gent de la plaça bocabadada fent unes mescles amb els èxits de sèries mítiques de televisió, tan de dibuixos animats com de ficció. Senzillament… impressionant. Un dels millors finals de festa que es recorden, amb molta energia, i que va acabar a les 5h de la matinada amb la plaça cantant “una altra! una altra!”. La festa es va donar per finalitzada després d’alguns càntics bastoners –com “l’eixut”– i amb un públic excel·lent que en tot moment es va comportar amb civisme, amb respecte, sense cap incident destacable i amb molt bon “rotllo” tota la nit.

 

El Ball de Bastons de Montblanc i Planet Dance volen agrair públicament la seva col·laboració a totes les persones que han fet possible la festa, així com a Tapimont i a l’A.J.Barjaula, i en especial a la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Montblanc i al Sr. Plebà Mn. Palacín. També volen fer un reconeixement públic a tots els veïns de la plaça de Sant Miquel i carrers dels voltants per la paciència mostrada.

Diverses imatges de la festa.

 

Més info: Blog de DJ Na2 http://www.djna2.blogspot.com/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari