9foto_grup

II OLIMPÍADES BASTONERES

El primer de març es va celebrar la segona edició de les Olimpíades Bastoneres, competició esportiva que enfronta dreters i esquerrers de la colla del Ball de Bastons de Montblanc i que enguany consistia en tres modalitats: Bàsquet, Futbol Camp i Estirar la Corda.

Tres pancartes encoratjant els equips donaven la benvinguda a dreters i esquerrers quan anaven arribant al Col·legi de la Mercè de Montblanc, seu olímpica de l’esdeveniment. Un emocionant partit de bàsquet va donar el tret de sortida a les jornades; la primera part va ser de dominació clara pels blaus -dreters- però ja entrada la segona part, els vermells -esquerrers- van aconseguir capgirar el marcador amb una remontada magnífica. Es va arribar a l’últim minut de joc amb igualtat al marcador i, en un final d’infart, els dreters van aconseguir fer-se amb la victòria.

Acte seguit, els equips van desplaçar-se cap al camp de futbol on va tenir lloc un emocionant partit. Amb les línies del camp marcades en guix i amb liniers a les bandes, tot presagiava un autèntic espectacle futbolístic, i així va ser: en aquesta prova els esquerrers van passar la mà per la cara als dreters i van aconseguir empatar les olimpíades amb un resultat abultat en futbol.

Amb igualtat total es va arribar a l’última i decisiva prova: Estirar la corda. Deu esquerrers i deu dreters es van posar als dos extrems de la corda. L’emoció estava garantitzada i quan l’àrbitre va xiular, de seguida es va notar que els bastoners tenen força i nervi als braços, doncs la lluita va estar molt igualada fins que els dreters van aconseguir rompre la muralla vermella. Així doncs, els dreters van ser els vencedors d’aquesta edició de les Olimpíades Bastoneres.

Els esquerrers estirant la corda Els dreters estirant la corda

Acte seguit, hi va haver un partit de futbol sala que va enfrontar els bastoners contra els caps de colla i acompanyants. La jornada va finalitzar amb un merescut dinar a base del ja mític “Xurrasco dels Àngels” i a l’hora de la sobretaula es van viure moments de gresca amb parlaments i cançons.

Podeu veure més fotografies de l’event a l’apartat Multimèdia(www.bastoners.info/album/29/85)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari