inici_festa

CENTENARI A SOLIVELLA

Diumenge 5 de juliol al migdia, sota un sol de justícia, la colla del Ball de Bastons de Montblanc es va desplaçar fins a Solivella per participar en l’homenatge que la població xipella va retre-li a Francesc Sans i Mañé, més conegut com “Cisquet de Cal Negre” en motiu del seu centenari (1909 – 2009).

A quarts d’una del migdia, tot el poble es va anar concentrant a la Plaça Major de Solivella i amb ells, els Gegants de Solivella i els grallers “Lus Xipellis”, els hereus i les pubilles, i el Ball de Bastons de Montblanc. Seguidament es va donar el tret d’inici a la cercavila que va recórrer, tot picant “marxes llargues” el camí que mena des de l’Ajuntament de Solivella fins a la casa de l’homenatjat.Un cop allí, els montblanquins van picar el “Sant Joan” en honor de l’homenatjat. Seguidament hi va haver parlaments i la festa va concloure amb un magnífic pica-pica que va fer les delícies de petits i grans.

El Ball de Bastons de Montblanc vol felicitar al Sr. Francesc Sans pel seu centenari així com fer extensiva la més sincera enhorabona a la seva esposa Teresa Solé i als seus fills, néts, besnéts i família tota.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari