foto2

A RAVALEJAR!

El passat dissabte dia 18 d’abril, el Ball de Bastons de Montblanc va participar en laFesta del Compte Enrere al popular Barri del Raval, al Casc Antic de Barcelona.

Havent agafat els bastons (i sobretot la flauta dolça que acompanya la colla, no ens la deixéssim pas!), l’expedició montblanquina va sortir de la Vila Ducal en direcció a la Ciutat Comtal just després de dinar. Durant el trajecte, la pluja féu témer el pitjor als bastoners però finalment es va arribar a Barcelona amb un bon sol i sense núbols a l’horitzó.

Puntualment es va arribar al Centre Cívic Drassanes, al bell mig del barri del Raval de Barcelona, on la colla es va poder canviar (tret d’algun despistat) i es va preparar per una tarda que ja prometia emocions fortes; pocs minuts després de l’inici de la cercavila, la colla entrava de ple a Les Rambles on una multitud ingent de curiosos barcelonins i “guiris” van poder veure de ben a prop les evolucions del Ball de Bastons de Montblanc.

Després del bany de masses a les atapeïdes rambles, la cercavila (ara ja amb tots els membres de la colla vestits adequadament) va entrar de nou al Barri del Raval i va enfilar el camí final del recorregut que els va dur fins al conegut “Gat de Botero” de la Rambla del Raval de Barcelona, on els montblanquins van picar el Ball de Vilasalva i un inèdit Rossinyol amb Trumfa amb Marxa per acabar la seva actuació a la capital catalana.

A continuació, els ravalers van servir el magnífic sopar que tenien preparat i, amb molt bon ambient, es va procedir a l’entrega de records de la festa. Després d’una excel·lent i entretinguda sobretaula, la colla montblanquina vam tornar a agafar la carretera per inciar el viatge de retorn a la Vila Ducal, on vam arribar passada la mitjanit.

El Ball de Bastons de Montblanc vol agrair públicament la invitació i la rebuda als Bastoners del Raval.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari