Super-Final De Temporada

El passat dissabte dia 25 d’octubre, la Colla Infantil vam participar en la XII Festa dels Súpers del Club Super3 de TV3 a la Muntanya de Montjuïc de Barcelona. Després d’uns mesos d’espera, per fi va arribar el gran fi de temporada.

Un autocar ple de gom a gom ens va dur als bastoners i acompanyants fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona per actuar a la Festa dels Súpers. A les onze del matí vam començar la primera cercavila. La quantitat de gent que hi havia (es calcula que unes 170.000 persones van anar-hi el dissabte) feia que la motivació fos encara més gran, per això, els balls i les marxes s’anaven succeint sense gairebé temps de repòs.

Després d’una pausa per descansar, el grup feia una segona cercavila que resultà –de manera inesperada– molt millor encara que la primera. Malgrat el cansament ja acumulat, els balls foren més sòlids i l’execució més reeixida. Cal destacar els tres bastons trencats (fet sense precedents en una actuació de la Colla Infantil) i les ganes i l’empemta que vam posar-hi tots els bastoners, ja que, tot i començar-nos a sortir llagues, vam aconseguir cloure la cercavila amb molt bona nota.

Després de dinar, vam gaudir del gran nombre d’activitats per a tots els gustos que es podia fer a la Festa, tan a dins com a fora de l’Estadi Olímpic. L’hora de retorn es va postposar per permetre’ns als petits –i no tan petits– veure l’acte central de la XII Festa dels Súpers, l’espectacle “Roc, fes-li un petó!” amb els personatges del Club Super3 de TV3: el Roc, la Pati Pla, la Lila, l’Àlex, el Fluski, el Pau i el Sr. Pla.

La jornada va finalitzar amb una improvisada ‘guerra de coixins’ per descarregar tota la tensió acumulada i, arribats de nou al local d’assaig de Montblanc, va haver-hi un petit berenar per a tots els components de l’expedició.

Super 3 !!! Fiiuuuuuu!!!!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari