Objectiu: GRÀCIA !

Aquest any la colla del Ball de Bastons de Montblanc vam anar a passar la Diada de la Mare de Déu d’Agost a la Vila de Gràcia, que estava de Festa Major.

En començar la cercavila estàvem entre els “Moros i Cristians de Lleida” i els “Trabucaires de Manresa”, així que teníem musiqueta per davant i estruendoper darrere. Vam realitzar gairebé dues hores de picar balls contínuament, ja que, al no estar acostumats a picar davant tantíssima gent, la motivació era extra per ensenyar els nostres balls al respectable. A més, l’actuació final en una Plaça de la Vila plena de gom a gom fou molt reeixida.

Després de rebre el record de la Festa i d’omplir l’estómac amb pa amb tomàquet i embotits de la terra, vam anar a visitar diversos carrers engalanats per a l’ocasió i a gaudir de la multitudinària festa gracienca. Els bastoners montblanquins ens vam saber integrar a la perfecció en l’ambient de festa i, fins i tot, una de les orquestres que tocaven van acabar cridant en un moment de la seva actuació un ”Visca Montblanc!”, davant l’eufòria que vam mostrar durant el seu recital.

Total, que vam arribar ja de matinada a Montblanc, cansats però contents, i amb un molt bon sabor de boca. Moltes mercès als Bastoners de Gràcia per la seva invitació i el tracte rebut.

Visca les Festes de Gràcia!!!

Deixa un comentari