Canya Per La Castanya!

El passat diumenge dia 26 d’octubre, el Ball de Bastons de Montblanc vam participar en el Mercat de la Castanya de Vilanova de Prades.

A primera hora del matí (hora nova s’entén, tot i que a alguns se’ls va passar això de canviar l’hora) vam arribar al camp de futbol on cadascú coïa la carn al seu gust, així que l’entrepà va resultar del tot deliciós. Després d’haver paït, vam fer una petita mostra de diversos balls per als més matiners de la festa, que van aplaudir calorosament els balls efectuats.

L’anècdota de la jornada va succeir quan, interrogats per l’origen dels bastons, alguns vilatans de Vilanova no es creien que eren fets a partir de radis de les rodes de carro però val a dir que al final hagueren d’acceptar-ho. Al punt del migdia vam cloure la nostra actuació picant diversos balls per tot el terreny del camp de futbol, permetent a tothom gaudir del repicar bastoner des de ben a prop.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari