Sí-sí, festa major!

La Festa Major+1 d.F.S. ja toca la seva fi i el Ball de bastons de Montblanc les hem exprimit, gaudit, cada minut!

Ja a la vigília, dia 7, colla de 24 per presagiar una gran festa major! L’endemà a les Matines vam passar una molt bona estona despertant i saludant als veïns, amics i coneguts de tots els carrers i places per on vam passar.

Després van unir-se’ns els petits de l’entitat i, juntament amb la resta de Seguici Popular, vam anar en Cercavila fins al Santuari de la Mare de Déu de la Serra on va tenir lloc la Missa Solemne en honor a la Patrona de Montblanc.

IMG-20170909-WA0008

Ja de baixada, i un cop a plaça, la Colla Petita vam picar la Seca i el Pagès, mentre que la Colla Gran vam quallar una actuació brillant amb la Tral.lara, un majestuós Pasqualé i el Popurri amb Trumfa amb Marxa Llarga i Tomb a la Plaça.

L’endemà dia 9, la Colla Gran sortia pel matí mentre que la Colla Petita ho feia per la tarda. Després de l’Ofici Solemne a Santa Maria va girar-se un fort vent i començava a ploure, fent més emocionant el moment quan els bastoners vam brodar el ball dels Tres Tambors i vam fer un Vila-salva de 24 -d’aquells que se’n veuen pocs- i un Popurri amb Tomb a la Plaça amb la Marxa Nova!

Ja a la tarda era el torn del Seguici Petit. Els bastoners vam fer una gran Diada amb la Seca, les Dones, el Pagès i un sense precedents Pere Gallerí de 8 fantàstic!

IMG-20170909-WA0004

Deixa un comentari