La nit de la nostra taverna

Dissabte 13 de maig a la nit, com ve sent habitual en els últims anys, el Ball de bastons de Montblanc vam celebrar el sopar que tanca la taverna medieval “El Ball del Drac”. Una jornada on ens tornem a retrobar tots (enguany 72!) els qui vam donar vida a una nova edició de la taverna més gran de la Setmana Medieval de Montblanc.

Eren quart de 10 del vespre quan la Sala del bonic poble de la Guàrdia dels Prats va créixer en prop d’un centenar de visitants; eren els bastoners i col·laboradors del Ball de bastons de Montblanc. Una gran pinya amb gent de totes les edats que vam gaudir d’un suculent sopar molt animat!

st17

A l’hora de les postres i el cafè, el President de l’Entitat va donar les gràcies a tots els qui van fer possible la taverna i, per no trencar tradicions, els nous d’aquest 2017 van haver de presentar-se en societat i fer uns minuts d’exhibició davant del respectable. Hi va haver de tot; des del cant d’un poema medieval musicat fins a un monòleg sobre el dia a dia de la taverna, passant per una sessió d’acudits i un ball conjunt coreogràfic amb la mítica cançó “Saturday night” de Whigfield.

Us en deixem un petit tast molt divertit!!

Deixa un comentari