La Champions dels bastons

La colla del ‘Típic Ball de bastons de Canyet’ celebra aquest any el seu 90è aniversari i va organitzar una diada amb diverses de les colles amb més solera del món bastoner català, una espècie de “Champions dels bastons“, on els de Montblanc no hi podíem faltar juntament amb les colles de Sant Pere de Ribes, l’Arboç, Vilanova (baixa a última hora) o els convidats de Cambrils i els amfitrions del Canyet-Badalona.

El nostre viatge d’anada va ser molt ‘interessant’ i ja ens feia preveure que seria una jornada diferent a la resta. Molt ben acompanyats de la nostra padrina i guia, l’Eva, vam arribar a la Plaça de la Vila on tindria lloc la presentació de les colles (per cert, poc afortunada la nostra…) i tanda de lluïment inicial, on nosaltres vam picar “La Dansa dels Jueus”. La cercavila fou molt animada i vam picar diverses ‘marxes llargues’ i balls pels carrers més cèntrics de la bonica població costera de Badalona. Va ser un plaer!

IMG-20170521-WA0000

Al final del recorregut vam picar un ball símbol dels nostres orígens geogràfics, “El Pagès”, i a continuació vam poder practicar una mica l’estil bastoner badaloní amb el ball de “La Nova” obert a tot el públic. Molt divertit!

La vetllada va tancar-se amb un sensacional sopar popular gentilesa del Típic Ball de bastons de Canyet on vam tenir moments de germanor i conversa molt animada i divertida també amb les altres colles.

Des del Ball de bastons de Montblanc volem agrair públicament l’afectuosa rebuda per part del Típic Ball de bastons de Canyet així com de la nostra padrina i guia espiritual badalonina, l’Eva. Per molts anys!!

unnamed

Deixa un comentari